Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κι άλλη ιστορία...


ΙΣΤΟΡΙΑ

Μια φορά και έναν καιρό στο Βυζάντιο ήταν ένας Αυτοκράτορας ο Βλάσιος Β΄.  
Είχε πολλά χρήματα άλλωστε γι αυτό έγινε και Αυτοκράτορας. Μια μέρα λοιπόν είχε κάποιες διαμάχες με ορισμένα άλλα κράτη και γι αυτό ζήτησε βοήθεια από έναν άλλο λαό ο οποίος μπορούσε να τους βοηθήσει τους ΒΙΚΙΝΓΚΣ!!
Ήταν ένας λαός που ήταν όλοι κούκλοι (αν βγάλεις το -κ από μπροστά και προσθέσεις ένα -παν) και έτσι λοιπόν για να μην τα πολυλογούμε ο Αρχηγός των Βίκινγκς αρνήθηκε να συνεργαστούν αρχικά αλλά μετά επειδή ο Β.Β (συντομία του Βλασίου Β΄ )σκέφτηκε να προτείνει στον Βίκινγκ να παντρευτεί την αδερφή του την Ηλέκτρα για να τον έχει με το μέρος του, γιατί ο πονηρός Β.Β σκέφτηκε ότι για να παντρευτεί ο Βίκινγκ την Ηλέκτρα πρέπει να γίνει πρώτα χριστιανός! Ο Βίκινγκ φυσικά όταν είδε την πανέμορφη Ηλέκτρα ενθουσιάστηκε και δέχτηκε την πρόταση.
Όλα πήγαν καλά για τον Β.Β αλλά για την Ηλέκτρα όχι. Μόλις είδε τον άντρα που θα παντρευόταν ξέσπασε σε κλάματα γιατί ήταν τρελά ερωτευμένη με έναν άλλο άντρα τον Ερρίκο ο οποίος δεν είχε σύγκριση με τον Βίκινγκ, ήταν πολύ πιο ωραίος! Η Ηλέκτρα έκλαιγε από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ ο Β.Β περηφανευόταν για τον εαυτό του! Την μέρα του γάμου(έχετε ακούσει την έκφραση <<Η νύφη το έσκασε>>; αυτό συνέβη)ο Β.Β εκνευρισμένος που η Ηλέκτρα του χάλασε τα σχέδια φεύγει από την αίθουσα εκδηλώσεων και καλεί την Ηλέκτρα από το κινητό και ξαφνικά βγαίνει μια φωνούλα και λέει(ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανόν το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο αφήστε το μήνυμά σας μετά από τον χαρακτηριστικό ήχο ΒΒΒΒΒΒΙP).Ο Βίκινγκ καταλαβαίνει ότι η Ηλέκτρα το έσκασε με τον εραστή της γι αυτό εκνευρισμένος σκοτώνει τον Β.Β και συνεχίζει για να βρει την Ηλέκτρα. Όταν σε κάποιο δάσος βρίσκει την Ηλέκτρα και τον Ερρίκο να κοιμούνται τους σκοτώνει και τους δυο και παίρνει το αίμα του πίσω! Μένει μόνος και έρημος και βασιλεύει στην Βικινγκία.
 Το μόνο που μας έχει σωθεί από αυτόν είναι το όσκαρ που πήρε ως ο ασχημότερος άντρας του 9ου αιώνα μ.Χ.
                                                     ΕΛΕΝΗ ΓΕΝΙΤΖΕ
                                                             ΕΛΕΝΗ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: